torsdag den 2. februar 2012

Tanker under sex

Undersøgelser viser at mænd i gennemsnit tænker på sex 19 gange i løbet af en dag (og altså ikke hvert syvende sekund, som myten siger ;) ) og kvinder i gennemsnit tænker på sex 10 gange i løbet af en dag... - Det er alligevel rimelig ofte, hvis man siger det er én sex-tanke i timen.. MEN, når vi så <em>endelige </em> kan kravle under dynen og hygge os - eller hvor man nu fortrækker at gøre det... Hvad er det så vi tænker på?



Den populære youtube-personlighed Jenna Marbles, eller Jenna Mourey som hun rigtig hedder, smider en video op på youtube hver onsdag, som omhandler alle mulige forskellige emner - ofte med et humoristisk tvist. Jeg kan klart anbefale at man abonnerer på hende.
Måske du allerede kender hende, eller i hvert fald har set hende i "How To Trick People Into Thinking You're Good Looking", som nok er hendes mest populære video.

FOKUS!! - altså tanker under sex.. jeg er faldet over to af hendes videoer, som er lige så fantastiske, som "How To Trick People Into Thinking You're Good Looking". Begge videoer handler om tankerne under sex. Den første er kvindens tanker og den anden er mandens tanker.





Mega sjovt! ik?? :D

Meeeeen er det virkelig så slemt?? - måske nogle gange ;P.. Men jeg har i hvert fald fundet nogle tal, som de fleste nok hellere vil have er sande... Tallene fortæller at 76% tænker på om partneren får noget ud af det (thumbs up!), 13% om man selv får noget ud af det, 2% tænker på, hvordan de ser ud imens, 2% tænker på mad (:s wtf??) og 8% tænker på noget andet... - Hovsa tallene er fra M... Meget akademisk..

Kilde: http://samvirke.dk/sundhed/artikler/ofte-taenker-paa-sex.html , http://mmm.dk/article/22091-tanker-under-sex

Ingen kommentarer:

Send en kommentar